Privacy beleid


Privacy beleid

 

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons en zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze diensten of onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Fysiotherapie de Waard. U dient zich ervan bewust te zijn dat Fysiotherapie de Waard niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Fysiotherapie de Waard respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst en/of behandelingen uit te kunnen voeren, administratief te verwerken en te overleggen aan de evt. verzekeraar. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Fysiotherapie de Waard en/of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Fysiotherapie de Waard en/of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

 

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. Voor overleg met behandelend artsen wordt vooraf met u overlegd. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site en het bezoek aan de praktijk. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen daarvan, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons zijn verstrekt.

 

Aanpassen/uitschrijven maling of communicatie

Als u geen mail meer wenst te ontvangen, uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen.
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 09-05-2018
Als u vragen heeft over dit privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen:

 

 

Fysiotherapie de Waard
Drijverschuit 1
3372VA Hardinxveld-Giessendam
T: 0184-635 446
E: info@fysiotherapiedewaard.nl
I: www.fysiotherapiedewaard.nl