Voeding

Ik ben Jarka Kortleve en heb in 2017 mijn bachelor Sportkunde afgerond. Tijdens mijn studie heb ik de ook minor voor sport & voeding gevolgd. Na mijn studie ben ik gaan werken bij Fysiotherapie De Waard, waar ik mensen begeleid tijdens het sporten & revalideren.  In 2019 heb ik de opleiding tot Orthomoleculair voeding- en suppletie adviseur afgerond.  Met al deze kennis wil ik graag andere mensen helpen om te werken aan een gezonde levensstijl. 

Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in voeding, doordat ik zelf goed merk wat de invloed van voeding kan zijn op je lichaam. Voeding is de benzine voor je lichaam en het is daarom belangrijk om de juiste soort benzine in je lichaam te stoppen.

Voeding heeft niet alleen invloed op je lichaamsgewicht, maar heeft ook invloed op allerlei kwaaltjes. Heb jij bijvoorbeeld vaak last van hoofdpijn, opgeblazen gevoel of slaap je slecht? Dit kan komen doordat jij je lichaam voed met verkeerde voeding.

Wil jij graag aan de slag met je gezondheid, maar twijfel je het je wel gaat lukken om je leefstijl en je voeding te veranderen? Wij bij Fysiotherapie De Waard helpen jou er graag bij.

Wij willen je helpen om te leren wat de invloed van voeding op je lichaam kan zijn, dat je je energieker kan voelen door is simpelweg wat eetwissels te maken. Dat je kan werken aan je ideale gewicht zonder een streng dieet te volgen. Wij leren je om te gaan met intolerantie of allergieën. Wij helpen je erachter te komen wat de juiste benzine is voor jou lichaam, want ieder lichaam is anders.  

Ik werk op woensdagavond in de praktijk.
Het is tevens mogelijk om op locatie af te spreken, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Vragen of interesse in wat wij te bieden hebben? Stuur dan vrijblijvend een bericht naar jarka@fysiotherapiedewaard.nl of bel 0184-635446

Good Food = Good Mood,
Jarka.